Marián Sopoliga Photography

Profesionální fotografie na sebe bere množství podob, stejně jako příběh, který ji doprovází. Můžete mít výborný reportážní snímek, jehož kvalita vyjde najevo s tím, jak budete svému okolí sdělovat všechny podstatné detaily. Nebo vtisknete děj přímo do fotografie, aby jej sama vyprávěla všem lidem, kteří se na ni podívají. Přesně to je mým záměrem. Chci, aby mé fotografie dokázaly na lidi promlouvat.

Jmenuji se Marián Sopoliga a působím jako svatební a portrétní fotograf. Vytvářím snímky s důrazem na umělecké ztvárnění a zachycení emocí. Samozřejmostí je profesionální kvalita, technické vybavení a následná retuše. Chci, abyste výsledné fotografie hrdě ukazovali své rodině, kamarádů, známým a vám samotným přinášely radost po celý váš život. Některé situace zažijete pouze jednou. Díky profesionálním fotografiím si je ale můžete kdykoli připomínat.

Nejdůležitější okamžiky života si zaslouží výjimečnou péči. Od příprav, příchodu svatebčanů, přes posvátné „Ano“ a následnou hostinu, budu vaším průvodcem na cestě za společným životem. Zaznamenám vaše vzpomínky tak, abyste je s radostí a nadšením mohli ukazovat svým známým, kolegům, dětem a následně i vnoučatům.